ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής.

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΡΤΑ

Η FICURINI δεν επεξεργάζεται ούτε αποθηκεύει πληροφορίες πιστωτικής κάρτας. Όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται στην ασφαλή πλατφόρμα της Alpha Bank με αποδοχή Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover. Εάν κάνετε κλικ στο “Εξουσιοδότηση πληρωμής” επιβεβαιώνετε ότι η κάρτα ανήκει σε εσάς.

 

PAYPAL

Η FICURINI καλωσορίζει τις πληρωμές από λογαριασμούς PayPal και διατηρεί το δικαίωμα επεξεργασίας παραγγελιών μόνο εάν αποστέλλονται στην ίδια διεύθυνση με την οποία έχει εγγραφεί ο επαληθευμένος λογαριασμός Paypal.

 

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή μετρητών κατά την παράδοση είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα για παραγγελίες έως 150 ευρώ. Η πληρωμή θα εισπραχθεί κατά την παράδοση από τον οδηγό που θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσει την ώρα παράδοσης.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για να διασφαλίσετε ότι η εμπειρία αγορών σας είναι ασφαλής, απλή και ασφαλής, το FICURINI χρησιμοποιεί την τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL). Αυτό κρυπτογραφεί και προστατεύει τα δεδομένα που μας στέλνετε μέσω του Διαδικτύου. Εάν το SSL είναι ενεργοποιημένο, θα δείτε ένα λουκέτο στο επάνω μέρος του προγράμματος περιήγησής σας και μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό για να μάθετε πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ψηφιακού πιστοποιητικού SSL. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι όταν κοιτάζετε το πεδίο τοποθεσίας (URL) στο στην κορυφή του προγράμματος περιήγησης θα δείτε ότι ξεκινά με «https:» αντί για το κανονικό «http:». Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ασφαλή λειτουργία. FICURINI CONCEPT STORE Άφυτος, Χαλκιδική, 630 77, ΕΛΛΑΔΑ + 30 2374091445.