Πολιτική Cookies 

Χρησιμοποιούμε αυτό το εργαλείο για να σας προσφέρουμε μόνο τρέχουσες προσφορές και όχι για να λαμβάνετε πολύ συχνά τις ίδιες διαφημίσεις.
Μάθετε περισσότερα από την επίσημη πολιτική απορρήτου του Facebook εδώ: https://www.facebook.com/policy.php

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις σας στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Google Analytics – ένα εργαλείο της Google Inc, χάρη στο οποίο λαμβάνουμε στατιστικά στοιχεία επισκεπτών στον ιστότοπό σας και εσείς – οι μόνες σχετικές διαφημίσεις. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε δεν επαρκούν για την αναγνώρισή σας ως άτομο, αλλά με βάση τη συλλογή τους, εξακολουθείτε να μπορείτε να αναγνωριστείτε προσωπικά από την Google Inc. Οι πληροφορίες διατηρούνται για 26 μήνες και στη συνέχεια διαγράφονται αυτόματα.
Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παγκόσμια παρακολούθηση του Google Analytics από όλους τους ιστότοπους, μπορείτε να το κάνετε μέσω του συνδέσμου https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Πρέπει να σας προειδοποιήσουμε, ωστόσο, ότι αυτό δεν θα σταματήσει τις διαφημίσεις που βλέπετε, αλλά απλώς θα τις κάνει πιο άσχετες, πράγμα που σημαίνει όλο και λιγότερο χρήσιμες για εσάς τους ίδιους.